BESØG HJEMMEFRA

BESØG HJEMMEFRA

Det har været skønt at komme tilbage til Thailand og tilbage til det sted, hvor vi også holdt jul forrige år. I julen 2017 holdt vi jul på stedet Poseidon Bungalows syd for Khao Lak sammen med Hasses far og Hasses fars kæreste. Vi kunne så godt lide stedet, at vi besluttede at holde jul der igen i år. Denne gang med Charlottes forældre.

 

 

Siden vi rejste fra Danmark i midt august var det med besøget fra Charlottes forældre første gang, at vi så kendte ansigter igen. Vi besluttede os for at hente dem i lufthavnen. Børnene ventede spændt, og da de endelig kom ud fra ankomsthallen, var der store krammere og tegninger, som skulle gives. Sikke en forløsning endelig at se mormor og morfar. Munden stod ikke stille på nogle af børnene på turen hen til Poseidon. Alle historierne fra Afrika, Sri Lanka og Malaysia skulle fortælles.

 

 

Når vi er hjemme i Danmark ser vi en del til den store familie. Både hyggelige middage eller de mange fødselsdage, som skal fejres. Derfor har det også været helt uvant ikke at se familie i så lang tid. Savnet til familie og det at snakke/være med andre som man kender, var begyndt at fylde en del. Derfor var det det helt rette tidspunkt at mormor og morfar dukkede op.

 

 

Vi havde nogle dejlige dage med mormor og morfar, hvor pigerne som noget af det første om morgenen sagde: “Vi render lige ind til mormor og morfar”, og væk var de i gang med dagens hygge og samvær. Aftenerne brugte vi på at sidde på altanen, drikke nogle øl og snakke om alt det, som rør sig hos os og dem. Skønt! Vi fejrede julen med svensk/thailandsk julebuffet og en god tur på stranden.

 

 

Da nu børnene var i sikre hænder tillod vi os at tage en dagstur sammen uden børn. Vi havde drømt om at tage på en snorkeltur ud til Surin Islands, så en tidlig morgen drog vi afsted, først minibus, dernæst speedbåd for efter 3 timers transport at ende ved Surin Islands. Det var en virkelig smuk tur og sikke en fed fornemmelse at snorkle rundt blandt en masse flotte fisk og bare være i ét med havet. Vi fik også set klovnefisk, ihh hvor var de små og fine. Det var dagens højdepunkt. Skønt med lidt kærestetid midt på en rejse, som ellers har hele familien i fokus. Vi nåede også næsten at savne ungerne, bare ved at være væk den dag :).

 

 

Lige inden nytår fik vi mere besøg. Her kom Charlottes søster Camilla, hendes mand og deres to drenge. Pigerne havde glædet sig utrolig meget til at skulle lege med deres fætre. Al den tid vi har rejst, har de jo primært leget med hinanden. Selvom de ind i mellem har fundet legekammerater, så er det ofte på lånt tid plus, at de ikke altid har talt samme sprog. Så dét, at Aksel og Oskar kom på besøg var virkelig ventet. Der er blevet leget lege, svømmet i pool, badet i havet, samlet muslinger, gynget i hængekøjer og hygget til den store guldmedalje. Man skal ikke kimse af, at gode relationer til andre børn er vigtige, så selvom pigerne i den grad hygger sig sammen indbyrdes, så har de også haft brug for at lege på tværs med andre børn.

 

 

Vi har mest bare været, men ind i mellem har vi også taget på nogle ture. Fx var vi på en tur i longtail boat i en bugt, hvor vi fik mulighed for at snorkle undervejs. Vi har også været på et par scooterture, hvor Charlotte bl.a. har fundet ud af, at hun sagtens kan køre på sådan en fætter uden at køre galt plus, at hun kan køre med børn bag på (what an achievement!). Derudover fandt vi en hyggelig chilled beach bar, hvor alle møbler var hjemmelavede af drivtømmer og træ fra skoven og stod direkte i sandet. Det gav en helt speciel stemning. Så hyggeligt og afslappet.

 

 

Nu er vi nået dertil, at vi kun har en dag tilbage med familie, før vi endnu en gang er på egen hånd. Det har været 3 dejlige uger med selskab hjemme fra Danmark. Det er helt underligt at tænke på, at der med stor sandsynlighed går et halvt års tid, inden vi er samlet igen. Helt alene kommer vi nu ikke til at være. Allerede om en uge skal vi ses med Cecilie og Mads på Koh Samui, som vi mødte i Eventure i Zambia og i midt februar skal vi se mere familie, da Hasses mor og søster kommer en smuttur til Thailand. Det glæder vi os til.

 


6 thoughts on “BESØG HJEMMEFRA”

 • 1
  grethe jensen on January 11, 2019 Reply

  Godt at høre at I nyder turen!

  • 2
   Kampp Davidsen on January 12, 2019 Reply

   Tak – Det gør vi 🙂

 • 3
  Fie on January 11, 2019 Reply

  Ser bare så skønt ud altså

  • 4
   Kampp Davidsen on January 12, 2019 Reply

   Det er det også 🙂

 • 5
  Henrik on January 13, 2019 Reply

  Vi har set det har været et forfærdeligt uvejr nogle steder i Thailand, er i gået fri af det?
  Ser virkelig lækkert ud det hele 🙂

  • 6
   Kampp Davidsen on January 14, 2019 Reply

   Medierne blæste det noget op :). Tak for din bekymring. Stormen gik nord om Koh Kho Khao, hvor vi var med Milla og Lars og syd om Koh Samui, hvor vi er nu. Så alt er fint og vi nyder. Har haft lidt regn hist og her, men mest godt vejr 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *