DE SIDSTE FORBEREDELSER

DE SIDSTE FORBEREDELSER

Så skete det! Hasse har haft sidste arbejdsdag, og starter nu et års orlov. Det er en vigtig milepæl i vores forberedelser til rejsen. Efter sidste arbejdsdag har vi haft en uges ferie sammen i sommerhuset i Sverige. Det var dejligt endelig at være sammen alle 5, da Hasse har ellers har arbejdet indtil nu. Tiden er inde for, at vi nu skal have nogle uger, hvor vi sammen kan få styr på de sidste ting, som mangler at blive planlagt.

 

 

I løbet af foråret har den stået på en masse fridage til Liv, hvor mor og Liv har hygget sig, kørt i tog og leget på legepladser. Liv har nu også haft sidste dag i vuggestuen. Hun siger, at nu skal hun gå i børnehave i Afrika. Det er delvist rigtigt, da der jo er en børnehave dernede. Dog er børnene der 5-6 år, så hun kommer nok til at deltage blot en gang i mellem. Hun har svært ved at forholde sig helt til, hvad der skal til at ske. Ja det har vi andre da også – gisp. Det bliver nok først, når vi står midt i det, at det virkelig går op for os, hvad vi har rodet os ud i.

 

Før afrejse til sommerhuset i Sverige, fik vi overdraget nøglerne til de nye ejere af vores hus. Det var en stor dag, der både var dagen, som afsluttede en god tid i et dejligt hus, men også et symbol på en ny og spændende fremtid. Da huset nu er solgt og overdraget, bor vi hos Charlottes forældre i rækkehus indtil afrejse. Det kan lyde småt til 7 mennesker, men det er super hyggeligt og børnene elsker at vågne op hver morgen – og så er mormor og morfar lige der. Hvilken glæde. (Vi endte i øvrigt på 50 flyttekasser, hvilket betød at væddemålet nævnt i det forrige indlæg faldt ud til Hasses fordel, selvom hans bud var 80 flyttekasser).

 

Det næste store skridt for os udover at sælge bilen er at pakke bagagen. Vi er begyndt for længe siden, men det er nu prøven skal stå. Vi har tiltænkt kun at pakke i to store vandrerygsække og 5 håndbagager – én til hver.  Efter vores generalprøve til Thailand over julen 2017 tænkte vi, at vi let kunne få tingene til at være der. Vores planer om tiden i Zambia har dog vist sig at kræve både mere grej og medicin, der alt sammen fylder. Derfor har de ting vi gerne vil (og skal) have med efterhånden hobet sig noget op, så det bliver spændende om vi kan få plads til det hele. På billedet ses det vi havde med på sidste tur til Thailand, det vil være ca. samme mængde vi skal have med til rejsen. Vi krydser fingre for, at det lykkes.

 

 

Selvom Liv er hjemme indtil vi tager afsted, så skal Nanna og Vibe i SFO den kommende uge. Det er i høj grad deres egen beslutning. De vil rigtig gerne se vennerne efter en lang sommer hjemme og nå at snakke og lege af inden deres sidste dag. Derudover vil Vibe rigtig gerne have sin første skoledag, hvilket vi håber vil give hende et lille indblik i, hvad det vil sige at gå i skole. Ellers skal de sidste uger bruges på at se en masse skønne mennesker – både venner og familie. Det er rart at få nogle dejlige knus og få snakket en masse, inden vi pludselig er langt langt væk.


2 thoughts on “DE SIDSTE FORBEREDELSER”

 • 1
  Christian Toft on August 16, 2018 Reply

  Jeg synes det er en ekstremt fed ting i gør her! Det bliver noget som børnene og I vil bruge til at definere jer som mennesker og jeres verdensopfattelse!
  Og når det kommer til at holde kontakten med klassen, så skal vi nok også finde ud af det. 😉

  Mvh
  SFO-Christian, som heldigvis fik dejlige krammere af de to skønne tøser, selvom jeg var svær at fange!

  • 2
   Kampp Davidsen on August 24, 2018 Reply

   Mange tak! Indtil videre elsker pigerne at være afsted, vi håber selvfølgelig det fortsætter sådan. Fedt at kunne holde kontakten med klassen, det bliver Vibe glad for 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *