OM OS

Vi er en familie på 5. Mor Charlotte, far Hasse, Nanna, Vibe og Liv (9, 5, 2 år ved afrejse), der har besluttet, at det er på tide at få en pause fra det travle liv og prøve en anderledes hverdag. Helt konkret dedikerer vi et år til at rejse ud i den store verden. Vores mål er at få nogle fantastiske oplevelser sammen, og skabe et (endnu) stærkere familiebånd, der forhåbentligt vil følge os i mange år fremover.

Vi kommer fra en hverdag med to fuldtidsjobs, tre børn der går i hhv. skole, børnehave og vuggestue, fritidsaktiviteter, sport, venner og to store dejlige familier. Alt sammen noget som fylder vores kalender, så fokuseret tid med vores lille familie ikke fylder lige så meget, som vi nogen gange godt kunne tænke os.

Det er derfor på tide at træde ud af hamsterhjulet, sælge hus, bil og de fleste af vores ejendele for at rejse hen, hvor der hverken er brug for kalender, flyverdragter eller madpakker, som skal smøres.

Vi glæder os helt vildt til at komme i gang med vores eventyr og håber du vil følge med.

Vi deler meget gerne erfaringer med eventuelt interesserede. Så har du kommentarer eller spørgsmål, så skriv gerne en mail til kamppdavidsen@gmail.com, smid en kommentar på et blogindlæg eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.