KOH MOOK

KOH MOOK

Vores tid i Thailand er nu ovre, og hvilken dejlig tid det har været! Det har levet helt op tid vores forventninger plus lidt til. Vi har haft en tid fyldt med oplevelser, besøg hjemmefra og en hel masse dejlig mad og ikke mindst masser af pool, strand, sol og afslapning.

 

 

 

Efter vores besøg til de mange forskellige øer (link) har vi den sidste tid været lidt på Koh Lanta og rigtig meget på vores nye yndlings ø i Thailand; Koh Mook. Vi har haft besøg af Hasses mor og søster, og har al tiden på Koh Mook boet det dejligste sted (Koh Mook Garden Beach) med ejeren Dada og hendes familie, der har haft stor betydning for, at vi har følt os taget godt imod. Vi har følt, at der har været plads til os alle og Liv har som sædvanelig haft det som blommen i et æg. Koh Mook har en god blanding af den afslappede ø-stemning, som vi værdsætter, men samtidig er der lokalbefolkning, som er med til at skabe liv på øen og gøre gåturene lidt mere interessante. Derudover er der rig mulighed for at tage på dagsture til naboøerne (Koh Kradan og Koh Ngai), der byder på super snorkling, krystalklart vand og virkelig flotte strande. Vi var også med til at se hele processen i, hvordan kokosolie bliver til.

 

 

Vi vil denne gang spare jer for en masse tekst, så vi har klippet en video sammen fra øen og nogle af de ting vi har oplevet. Den skulle være let tilgængelig lige her.

 

 

Selvom vi har nydt Thailand, så var vi nu også klar til at rejse videre og udforske nye verdensdele, der kommer til at byde på nye måder at rejse rundt på samt, forhåbentlig smuk natur og rigt dyreliv. Vi har efter lidt kig på verdenskortet besluttet, at Australien skulle være vores næste destination. Så den næste måned kommer vi til at cruise rundt down under i en campervan, som lige kan rumme os alle fem. Vi er meget spændte på, hvad Australien har at byde på.

 


6 thoughts on “KOH MOOK”

 • 1
  laila olsen on March 7, 2019 Reply

  Det ser da bare så hyggeligt , afslappet og dejligt ud. Australien,- jamen så kan det da være i møder Anna, Jesper og drengene som rejser dertil på lørdag !!! Sri Lanka ,som vi netop er hjemvendt fra, var virkelig også en positiv overraskelse.

  • 2
   Kampp Davidsen on March 12, 2019 Reply

   Det er da sjovt de også skal hertil. Vi er i øjeblikket på vej mod Melbourne. Dejligt I kunne li’ Sri Lanka. Håber I så nogle fine dyr 🙂

 • 3
  Nathalie on March 7, 2019 Reply

  Kære søde familie

  Vi i 3C elsker at læse jeres opslag og se jeres videoer. Vi savner jer og vi håber, at I nyder rejsen.

  De bedste hilsner fra
  Mathias, Olivia, Magdalena, Otto, Herman, Lucas, Katrine, Yuxin, Albert, Simon, Emil, Joey, Ditlev, Maise, Gustav, Mikkel, Cassandra, Silje og Nathalie. Også et knus fra Lene og børnene, der er på ferie.

  • 4
   Kampp Davidsen on March 12, 2019 Reply

   Hej 3.C.
   Tak for den søde hilsen, vi savner også jer.
   I dag skal vi på hvalmuseum, da hvalerne ikke er i vandet lige nu. Der er koldere her end i Thailand, så vi går med lange ærmer og bukser en gang i mellem. Vi bor i en campervan og kører fra sted til sted og bor på forskellige campingpladser. Lige nu på en med pool, hoppepude og legeplads.
   Knus fra Nanna (og familie)

 • 5
  Cathrine on October 19, 2019 Reply

  Kære familie.

  Vi skal til Koh Mook over nytåret, og så faldt jeg over jeres video, da jeg lavede lidt research.

  Vi skal afsted med to børn på 7 og 10 år, og jeg vil derfor høre, hvad I har af anbefalinger til oplevelser på øen?

  Vi skal også bo hos Dada, hvilket vi glæder os meget til.

  Under min research har jeg dog også stødt på flere, som skriver, at sand flies er et kæmpe problem på alle strandene. Oplevede I også det?

  Mange hilsener
  Cathrine

  • 6
   Kampp Davidsen on November 22, 2019 Reply

   Hej Cathrine,
   Vi er ikke så meget på hjemmesiden mere, så beklager hvis svaret har været lidt undervejs.

   Vi havde ikke umiddelbart problemer med sand flies, det er i hvert fald ikke noget vi har bidt mærke i. Måske er det også noget med tidspunktet på året?

   Vi elskede Koh Mook. Den ø som vi aller bedst kunne lide. Prisniveauet er fornuftigt og man kan komme på mange fine ture derfra.

   Rigtig god tur!

   Hilsner,
   Hasse og Charlotte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *