DET LYKKEDES – HUSET ER SOLGT

DET LYKKEDES – HUSET ER SOLGT

Siden februar har vi været i gang med ejendomsmægler på huset. Det har været en stor emotionel rutsjetur. Først mange ude at kigge. Så gik nyhedsværdien lidt af huset. Huset nedsat i pris af to omgange. Ingen bud på huset overhovedet.

 

Da kontrakten med ejendomsmægleren var ved at løbe ud, måtte vi ty til tanken om at leje huset ud i stedet for at sælge. Og vi må indrømme at med det gode vejr og en masse leg og hygge i haven, så vi det pludselig svært at sælge. Vi begyndte at sætte huset til leje på diverse udlejningssider samtidigt med, at vi havde vores kontrakt med ejendomsmægleren. Vi troede ikke mere på, at de nåede at finde en køber inden vores 4 måneders kontrakt løb ud.

 

Én uge før konktrakten løb ud, blev vi ringet op adskillige gange, at et par og et andet par og et tredje par skulle ud at se huset den søndag. Okay, lidt mere optimistiske, men stadig en stor tvivl. Hvad nu hvis der er en interesseret køber, er vi så overhovedet interesserede i at sælge. Der kom ét ekstra hold den søndag, så der nu var 4 par ude på samme dag. Tirsdagen efter gav to af parrene bud på huset. Ikke helt tilfredsstillende bud, men dog bud. Om onsdagen kom der ét bud mere. Dette bud i nærheden af udbudsprisen, og med lidt forhandling blev vi enige om en pris og en overtagelsesdato. Så nu er huset SOLGT! Det er helt uforståeligt.

 

SÅ nu skal vi være ude af huset allerede den 1. august, og da vi flytter lidt før, har vi kun en måneds tid tilbage i huset. Det er ret vildt – en stor lykkefølelse og lettelse, men samtidigt er det ikke nemt at skulle af med huset. Vi kender så mange på vejen dels fra Vibe og Nannas klasse og dels bare gode naboer, som vi har lært at kende i årenes løb. Vi elsker huset og haven (som vi har knoklet for at få så fin de seneste år). Børnene elsker at bo lige netop her. Samtidigt er det en befrielse at huset er solgt, at vi kan komme på vores drømmerejse helt uden forpligtelser og uden, at vi ejer noget. Vi skal ikke være hjemme på et bestemt tidspunkt, rejsen kan være lige så kort eller lige så lang, som VI gerne vil have, at den skal være.

 

Da vi skal være ude snart, er vi for alvor gået i gang med at sælge ting, give ting bort og smide ting ud. Nogle møbler er jo i sagens natur svære at klare sig uden, men her op til deadline, må vi prøve at leve uden, hvis det skal lykkes at komme af med mest muligt. Derfor blev pigernes køjeseng solgt forleden, og flere kommoder har også set deres vej ud af huset. Senest spisebordet og et stort skab. Flyttekasserne er også begyndt at hobe sige op. Vi har lavet et væddemål os to i mellem om, hvor mange flyttekasser vi kommer op på. Det bliver spændende hvor mange det egentlig ender med. De få ting vi skal have opbevaret kører vi til et lagerhus, hvor vi har lejet et opbevaringsrum.

 

 

Vi vil huske hinanden på at nyde den sidste tid her på Ringerbakken. Der er sol og sommer, dagene er lange og stemningen god. Om allerede én måned flytter vi fra huset. Fra vi skal være ude af huset til afrejse bor vi nogle uger i Lyngby hos Charlottes forældre. Pigerne glæder sig overordentligt meget til at skulle sove hos mormor og morfar i flere uger.

 

Vi er så klar – nu kan drømmerejsen bare komme an.

 


2 thoughts on “DET LYKKEDES – HUSET ER SOLGT”

 • 1
  Mette Barfod on August 17, 2018 Reply

  Glæder mig til at følge Jeres rejse. Synes I er mega modige og ønsker Jer alt det bedste alle fem. Hilsen Mette (Zoeys mor fra vuggestuen Garantien)

  • 2
   Kampp Davidsen on August 24, 2018 Reply

   Mange tak Mette! Det er også et stort skridt, men indtil videre har vi ikke fortrudt et sekund :). Dejligt du vil følge med…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *