VI SÆTTER HUSET TIL SALG

VI SÆTTER HUSET TIL SALG

Vi har gået med mange overvejelser om, om vi skulle sælge huset eller leje det ud. Der er fordele og ulemper ved begge dele. Vi er utroligt glade for at bo der, hvor vi bor nu. Skønt område og ikke mindst det hus, som vi i de sidste 5 år har gået og gjort fint i stand. Vi har lavet en masse ting ved huset, som passer til os og vores families behov og ønsker. Det ville da være dejligt at komme tilbage til præcis det samme og have trygheden i at have et sted at bo efter rejsen.

 

På den anden side står vi overfor at skulle ud at rejse i lang tid. For at mærke og føle den totale frihed, så tænker vi, at det er rart at have ‘no strings attached’. Derfor må vi ‘ofre’ vores dejlige hus for rejsen, og vi er sikre på, at vi vil finde et lige så skønt hus, når vi kommer hjem igen. Vi tror på, at det er os som familie, der skaber rammerne, værdierne og trygheden – og ikke nødvendigvis de fire vægge omkring os. Det kan vi tage med videre både på rejsen og til det nye sted vi skal bo, når vi kommer hjem igen.

 

De sidste par uger har vi brugt på at få snakket med nogle forskellige mæglere. Alle kan noget og alle har deres egne måder at gøre tingene på. Vi er overbeviste om, at vi nu har fundet den rigtige mægler, Danbolig i Virum. Om et par uger går det hele online, og vi glæder os til at finde ud af, om der findes en familie, som kan blive lige så begejstret for huset, som vi selv er.

 

Skulle det blive svært at sælge huset, så skal det da nævnes, at plan B er at forsøge at leje huset ud.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *